معادلات دیفرانسیل:
من ترم گذشته معدلات دیفرانسیل رو با استاد احسان ارفع داشتم
دکترای علوم ریاضیات از دانشگاه مسکو اگر اشتباه نکنم.بسیار عالی و مسلط درس میدهند و جدا افتخاری بود شاگردی ایشون و با توجه به سختی امتحان ایشون عالی هم به من نمره داد.
قسمت معادلات مرتبه اول و سری و لاپلاس رو ترکوندند و همچنین معادلات مرتبه دوم رو هم کاملا مفهومی درس داد که خیلی سنگین شد.
آزمایشگاه فیزیک 1:
با استاد تودجی کوشکقاضی داشتم که استاد خوبی بود از نظر اخلاقی و با دیدن دختر ها زیاد پسر ها یادش نمی رفت با آقا بابک فخری لو توی یک کلاس بودیم( منو بابک دونفر تنها دخترا 12 نفر همراه خلاصه جنگ پشه با حپشه) خوش اخلاق بود امیدوارم خوب هم نمره بده.از ایشون رنجیده خاطر نمی شید.
زبان خارجی:
با استاد تیمورتاش داشتم که نیازی به توضیح نیست فقط سه جلسه آخر درس به تنظیم خانواده شیفت کرد و استادش هم من بودم
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
زبان ماشین و اسمبلی:
جمیعا با استاد پولادی داشتیم
اتفاقا یه بار محمود کنار من بود که یه چیزی گفتم کلی خندیدیم
من همیشه سر کلاسش تو چرت بودم اتفاقا چه خواب های شیرینی هم میدیدم
همه جمیعا با نمرات در حدود 15 16 پاس کردیم.
آزمایشگاه کامپیوتر:
حسین کاملا توضیح داد
من فقط شرمنده ام که خستگی ام نذاشت شاگرد خوبی باشم یعنی اون چیزی که هستم
2 جلسه ترکوندم که کلی حال کرد بقیه جلسات شاگرد تنبله هم پیش من ابو علی سینا بود!!!
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
ریاضی 2:
با استاد مبشری برداشتم البته مبشری نبود اول عطائی ملک بود که رفت
ایشن هم از تهران شمال اومده بود و کاملا تو توهم بود و هیچ قسمتی از جزوه اش به دردم نخورد
چون اصلا سبک کارش با این استادای تی جی خودمون فرق داشت یه چیزایی میگفت تو تومبان هیچ عطاری پیدا نمی شد
در وصف اساتید ترم گذشته
معادلات دیفرانسیل:
با همین رضا آقایان ... برداشته بودم
من و عزیز ترین دوستم در دانشگاه رو انداخت اونم با 8.5 که ایشالا سره پل صراط خفتش میکنم
هر فحشی هم بهش بدم کم دادم خدایی حیف اون همه سوال که براش نوشتیم رفیق نه؟
ریاضی 2:
بهروز شجائی استاد ما بود که خوب جزوه ای داد ایشالا این ترم پاس میشم
ولی نمی دونم چی شد که من 8 شدم و اعتراضم هم قبول نشد
برنامه سازی پیشرفته:
اینو نگم بهتره چون واقعا نمی تونم اون همه محبتی که تو دلم نسبت بهش داشتم و اون جوابهایی که بعد از امتحان داشت رو فراموش کنم.حیف شکل جدید properties که بهت یاد دادم.